озеленяване

Озеленяване - BG | Всичко за озеленяване, градини и цветя

Портал за озеленяване, градина, цветя и градинско обзавеждане. Автоматизирани поливни системи, напоителни системи, водни ефекти. Растителна защита. Овощни и декоративни разсадници. Тревни смески, тревен чим и райграс. Торове, градинска техника и инструменти.

Озеленяване - BG | Всичко за озеленяване, градини и цветя

Огради от дърво и метал

Изграждане на стабилни и качествени огради - декоративни, за градини и паркове или преградни. Материалите за направа на оградите са метал, дървени материали или тухли. Всички услуги свързани със строителството на огради за удовлетворяването на Вашите нужди.

Семейство Христови за имението, градината и гостите си в Студена!

Chalet Studena e имението на семейство Христови до язовир Студена. В блога може да намерите рецепти, споделени с гостите ни и съвети за градината и озеленяването.

Озеленяване, ландшафтна архитектура и поливни системи - Екстериор Декор ООД

Фирма Екстериор Декор ООД извършва пълния набор от услуги за една перфектна градина. Озеленяване на градини, поддръжка на градини, проектиране и планиране на зелени площи, покривно и вертикално озеленяване, градинарски услуги, поливни системи и др.

Озеленяване и магазини за цветя New Garden

Ню Гардън ООД е фирма за озеленяване с над 10 годишен опит в София и региона. Заповядайте в нашия бутик за уникални цветни аранжировки и идеи за подаръци. Поръчка онлайн и доставка с куриер на посочен от вас адрес.

Поддръжка и озеленяване на градини на разумни цени с Лукс Гарден ООД

Лукс Гарден ООД се занимава в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн на къщи, дворове, вили, градини и зелени площи. Фирмата предлага широк спектър от градинарски услуги на достъпни цени - косене, подрязване, затревяване и засаждане на декоративни растения. Предлага още доставка на почва за озеленяване, доставка на растения, изграждане на настилки и плочопътеки.

Озеленяване и паркоустройство от parkove.bg

www.parkove.bg е интернет портал, профилиран в областта на озеленяването, паркоустройството и благоустройството. Порталът съдържа актуална информация от сектора, включваща новини, обществени поръчки, фирмен и продуктов каталог, нормативна база, справочник и полезни връзки.

Озеленяване на двор

Затревяване, озеленяване, поддръжка на градини, изграждане на напоителни системи, градинска мебел и поддръжка. Фирма "Мебел, градина - дизайн" ООД Ви предлага своите професионални услуги на гарантирано най-добрите цени в цяла София.

Озеленяване Тера Микс

Тера Микс е фирма за производство на тревни площи и озеленяване и затревяване. Услугите, които предлагаме са:
   Бърза трева
     * Тревен чим
     * Торфена смес Бърза трева
  Торфени, торфенозеолитови и зеолитови субстрати
     * Градина
        - Органичен субстрат за външно озеленяване
     * Универсален
        - Органичен субстрат за вътрешно озеленяване
     * Красиви цветя
        - Балкони
        - Минор
        - Екзотика
     * Оранжерийни цветя
        - Професионал
        - Разсади
    * Зеолитови продукти
        - Еколин

Фирма ‘’Н20 СИСТЕМС’’- автоматизирани подземни поливни системи

Фирма ‘’Н20 СИСТЕМС’’ е специализирана в комплексно изграждане на Автоматизирани подземни поливни системи и Капково напояване,Помпи,Помпени станции,Хидрофори,Външни охлаждащи системи,Филтри и Омекотители,Ландшафтен Дизайн,Oзеленване,Поддръжка на зелени площи,Градинско осветление,Ел.инсталации,Сервиз и Поддръжка. “Н2О СИСТЕМС” държи изключително на висококачественото проектиране, изпълнение, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на системите.

Разпространи съдържание