почистване

Професионално почистване

Услуги по професионално почистване на стари и нови сгради след строителство. Абонаментно почистване на домове, офиси и административни сгради. Работим с професионална почистваща техника и препарати одобрени от Министерството на здравеопазването.

Всичко за охрана на труда – ЛПС и почистване

Лични предпазни средства – ръкавици, очила, работни облекла, респиратори, тапи и клипсове за уши. Висококачествени консумативи за почистване - микрофибърни и кърпи за еднократна и многократна употреба.

Професионално почистване на домове и офиси в цялата страна.

Професионално почистване на домове и офиси в цялата страна. КОРПОРАТИВНО ПОЧИСТВАНЕ от ЗАУБЕР ООД - почистване на офиси, сгради, молове, домове на най-професионално ниво. Предлагаме фасадно почистване, машинно пране на килими и мокети.

Алпексперт груп - промишлени алпинисти извършват саниране, почистване и монтажи

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана в работата на височина по индустриален алпийски способ (ИАС). Фирмата работи с квалифицирани по системата на АРАС промишлени алпинисти и изпълнява редица строителни, довършителни, ремонтни и почистващи услуги.
Сред основните дейности, които компанията извършва, са монтаж на топлоизолационни системи, почистване и поддръжка на стъклени, каменни и окачени фасади, работа по метални конструкции, височинни монтажи и демонтажи.
Алпексперт груп ООД е атестирана от АРАС да извършва обучения на хора за работа на височина по алпийски способ.

Водоснабдителни сондажи - София

Айджигруп ЕООД изграждане на водоснабдителни сондажи,сондажи за термопомпени инсталации,проучвателни сондажи,инженерна геология,ядково сондиране,пускане в експлоатация и узаконяване на сондажи,наблюдателни сондажи,възстановяване и почистване на кладенци.

Фирма Айджигруп ЕООД е специализирана в областта на сондирането. Нашата работа, подход и политика към клиентите ни е да гарантираме качествено, бързо и коректно изпълнение на извършваните от нас сондажни дейности.

Почистване Джеронимо

Имате нужда от почистване,но все нямате време?Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м,нашият Квалифициран и ОТГОВОРЕН екип се отнася с едно и също усърдие и старание към всеки един от вас!

Нанопродукти Percenta

Ние предлагаме нанотехнологични продукти за почистване и импрегниране, които защитават повърхностите от всички вредни въздействия на околната среда. Изключително лесни за употреба тези нанопокрития Ви осигуряват самопочистващ ефект и дългосрочно предпазване от вода, замърсяване, мазнини, мухъл, котлен камък и много други. Само с едно нанасяне постигате дълготраен ефект (до няколко години) на многократно по-ниска цена, гарантиращ безупречно качество и безопасност.

Управление, поддръжка и почистване на сгради и хотели.

DPMG предлага услуги по управление на сгради, поддръжка на жилищни и
административни сгради, почистване на входове. Също оказва професионални
услуги по отдаване на апартаменти под наем и управление на хотели.

Шлайфане и полиране на мрамор и мозайка

Диамантено шлайфане, полиране, кристализация и импрегнация на мрамор, мозайка, варовик, гранит. Шлайфане и полиране на бетон. Машинна обработка на всички видове подови настилки от естествен материал.

Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода

Най-ниската цена за литър пречистена вода само ПОЛОВИН СТОТИНКА за литър чиста и полезна за всекидневна употреба трапезна вода!
Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода!
Чиста трапезна вода директно от чешмата във вашия дом!
Пречистената вода е с отлични качества и баланс на веществата.
Бърз и лесен монтаж и поддръжка на системата.
Ефективно премахва от водата: Песъчинки, Ръжда, Тиня, Водорасли, Арсен, Хлор, Пестициди, Неприятен вкус, Тежките метални йони, Бактерии и вируси.
Дезинфекцира водата изцяло.

Разпространи съдържание