Реклама

Digital Mojito - Дигитал Мохито

Дигитален коктейл от свежи и креативни идеи в рекламата.
Креативни, атрикнивни и нестандартни потходи за реклама.
Рекламите по света в съпоставака с рекламата у унас.
Рекламни шшедьоври и рекламни издънки.
Всичко за рекламата.

Рекламна агенция

Рекламни материали от дизайна до печата, различни рекламни стратегии и тяхното съчетаване. Направа на визитни картички, флаери, брошури, баджове и други. Всичко изцяло съобразено с изискванията и желанията на клиента.

Интериорен дизайн IDEA

Подходът ни към интериорния дизайн е както към всеки дизайн – формата следва функцията. Всичко трябва да има своята причина за съществуване и да служи на своята функция.
Тази логика ни позволи да работим успешно с множество именити клиенти по разнообразни проекти. Сред клиентите, които са ни се доверили, са фирми като КРИТ, АРКО, ИБЕРА, УИНСЛОУ, EUROPE TOWER (първият български небостъргач) и много други.

Реклама, рекламни агенции, масмедии

На този адрес можете да научите много интересни неща за рекламата по света – какви видове реклама съществуват, как се използват и други. Разберете как да проведете една наистина успещна рекламна кампания в България.

Поствай

Пазар за блогове с директен линк. Бизнеса избира най-добрите постинги и се договаря с блогърите за писане на рекламни статии срещу заплащане и печели супер евтина реклама. А Блогърите печелят от предлаганите пари и промоции.

Маркетинг и реклама

Един уеб сайт посветен на информацията за модерния маркетинг или казано по друг начин за съществуващите видове маркетинг в наши дни. Как се е променило това понятие през годините и какво трябва да знаем. Всичко събрано на едно място.

Най-добрите готворски рецепти!

Кулинарен сайт с много и разнообразни готварски рецепти. Кулинарни съвети. Как да приготвяме вкусни ястия. Подправките - как да готвим вкусно. Рецепти за основни ястия, супи, салати, десерти, сосове, баници, месни, постни рецепти, напитки и др. Съставките на храната, витамини и минерали. Интернет реклама.

Рекламни сувенири

Сувенири и подаръци за всеки повод. Тук ще откриете много възможности и интересни идеи с които да изненадате близки и приятели. Намерете най-хубавия подарък и зарадвайте този, за който е предназначен.

Уеб дизайн и СЕО оптимизация от New Vision

Изработка на интернет сайтове на атрактивни цени. Бърза и ефективна СЕО оптимизация и популяризация на Вашия сайт в Интернет пространството. Гъвкави пакети, включващи набор от услуги, необходими за да стартирате в нета и да бъдете намирани от клиентите. Атрактивни цени. Много подаръци.

Блог за реклама

Рекламен блог за обяснение за рекламата, реклама по различни начини и интернет реклама. Показват се реклами на различни продукти.Рекламен блог за обяснение за рекламата, реклама по различни начини и интернет реклама. Показват се реклами на различни продукти.

Разпространи съдържание