риба

Пуерто рибко - магазин за прясна риба в центъра на София

В сайта ни ще намерите информация за предлагания асортимент, подбрани рецепти за приготвяне на риба и рибна енциклопедия с имената на риба и морски дарове на български, английски и латински

Сайтът за теб и твоето куче

Намери другар на твоето куче в игрите и разходките! Включи се в регионалните форуми! Научи полезна и любопитна информация за животните! Направи дневник на кучето си!
Намери необходимото в каталога ни! Купи или продай любимец! Спечели награда от конкурсите ни! Намери нови приятели с интереси като твоите! И най-важното - забавлявай се!

Язовири и риболов

На посочения уеб адрес можете да намерите много информация свързана с риболова и българските язовири. Ако Вие сте запален риболовец и искате да научите нещо повече за популярните места за риболов по язовирите то това е уеб сайта, който трябва да посетите.

"Белвю апартмънтс" - комфортни, напълно обзаведени ваканционни апартаменти в Керамоти, Гърция

Керамоти е между най-добре запазените тайни на Северна Гърция. Разположено на малко живописно полуостровче на почти равни разстояния между Кавала и Ксанти, за много десетилетия малкото рибарско пристанище е оставало извън туристическия поток, макар че именно от него тръгва краткия ферибот за остров Тасос.

С огромните площи от фин златист пясък и тюркоазено сините, кристално чисти води на Егейско (Бяло) море, със своите тихи улици, далеч от шума на пренаселените курорти, Керамоти е идеалното място за семейна почивка.

Обзаведени комфортни апартаменти в Керамоти, Гърция

Добре дошли в Керамоти, Гърция - най-хубавия плаж на Балканите!

Доскоро малко рибарско селище и транзитен пункт, от който туристите се отправят с ферибота до о-в Тасос, през последните години Керамоти, префектура Кавала, се превърна в атрактивна дестинация за семеен и екотуризъм.

Риболов на шарани в България

Със спортния риболов на шарани ще се запази популацията на този люспест сладководен екземпляр. Присъединете се и вие към риболова на шарани за удоволствие.Като че ли, риболов на шарани е най- предпочитан от риболовците. Риболовът на шарани е истинско удоволствие за българските и чуждестранните риболовци.

Разпространи съдържание