структурно окабеляване

БАРС СОТ - Охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, структурно окабеляване, домофонни системи

Охранителна фирма ” Барс ” е създадена през 1991 година. Дейността и е насочена в няколко основни области - физическа охрана, видеомониторинг, СОТ – охрана на обекти, терени, движимо и недвижимо имущество, физически лица, мероприятия, високопоставени личности, официални делегации. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за пожароизвестяване, видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни системи, структурно окабеляване.

Имате проблем с Персоналния компютър? supportpc.org ще Ви посети !

Supportpc - компютърна помощ е фирма, която предоставя професионална, ефективна и надеждна помощ при решаване на проблеми с вашия компютър в дома и офиса .Професионализъм, коректност и учтивостНашата цел е да предложим качествени услуги на коректни цени независимо дали сте фирма или физическо лице. В напрегнатото ежедневие искаме да дадем на клиентите си сигурност и спокойствие, че проблемите им ще бъдат решени трайно на конкурентна за пазара цена. Да градим доверие между нас и клиентите ни чрез професионализъм, учтивост и коректност.

Изграждане на ел.инсталации и окабеляване в София-ниски цени

Нашата фирма предлага монтаж, демонтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински електроуреди и всичко, свързано с електричеството, затова ако имате нужда от това веднага се свържете с нас и ние ще Ви помогнем.

Разпространи съдържание