терапия

Салон за красота "Чар"

С обстановката, в която ще почувствате себе си. С грижите на екипа професионалисти, готов да отговори на Вашите изисквания. С хитови процедури за лице, релаксиращи и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, солариум, инфрачервена кабина с аромотерапия, фризьорство, ноктопластика, маникюр, педикюр, грим, пресотерапия и още, и още... С шанса да използвате абонаментна карта с преференции. С гарантирания резултат от терапиите. С избора да подарите с повод или дори без повод процедура в “ЧАР” – една наистина приятна изненада за любимия човек.

Българският Мултифункционален Зепер, Генератор за лечение + запер

Защо е създаден мултифункционалния зепер? Макар и универсални, честотите 30kHz и 2.5kHz не успяват достатъчно бързо да помогнат при различните заболявания. По тази причина за по-висока ефективност на дадено лечение в зепера са създадени програми с поредици от честоти. Какво получавате, снабдявайки се с мултифункционален зепер?
-Оригиналният запер на Хулда Кларк + автоматично определяне на времената на интервалите на терапията и паузите между тях;
- „Най-мощният запер на света” създаден от Кен Преснер + автоматично определяне на времената на интервалите на терапията и паузите между тях;

Медицински център - Профилактични прегледи

Медицински център - Medlogis работещ вече над 10 години,предлага,
най-успешния алтернативен на магнитния резонанс метод за диагностика,абонаментно обслужване за профилактични прегледи.
Точно диагностициране за даден орган и организма ,като цяло,назначаване на оптимално лечение.

Пламена Иванова - психолог Варна, психологическо консултиране

Психологическо консултиране на деца, юноши и родители при стрес, тревожност, агресия, ниска самооценка. Подкрепа на хора в криза при негативни преживявания, насилие, смърт на близък човек. Семейно консултиране. Професионално ориентиране. Работя във Варна, но приемам за консултации хора от региона и страната. За повече информация, моля посетете psihologicheska-podkrepa.info.

Разпространи съдържание