товарни превози

Транспортни услуги

Ние предлагаме удобни, лесни,бързи и сигурни транспортни услуги и товарни превози в рамките на София и областта. С нас можете да транспортирате своите вещи до всяка точка на страната и страните от ЕС по всяко време и при това на достъпни цени.

sgttrans

Транспортна фирма с основна дейност в сферата на товарни превози, мебели,личен багаж,каси ,пиана,палетизирани товари ,преместване на офиси и покъщина в страната и София. Предлагайки Ви бързина, сигурност и спокойствие.

Транспортни услуги в София, страната и ЕС

Транспортни услуги в София, страната и ЕС без почивен ден. Превози на палетизирани и непалетизирани товари, стоки, машини. Транспортиране на мебели, багаж, покъщнина. Превози до всяка точка на страната и Европа. Товарни коли с обем до 20 куб.м. и 3 тона полезен товар. Възможност за експресни доставки. ПРЕВОЗИ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА. Сигурност за вашите стоки и товари.Всички наши превози са под покритието на застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенция CMR. Издава данъчни. ФАКТУРИ / КОРЕКТНОСТ. / Тел:02/4890390 / 0877663995 / 0898874253

Разпространи съдържание