уроци

Prepishi.com - сайт за ученици и студенти

Огромен архив от от учебни материали, есета, реферати, теми, доклади, лекции, курсови и дипломни работи, пищови, анализи, съчинения, проекти, уроци, протоколи, упражнения, разработки и още много други! Стани отличен ученик или студент още сега. Регистрирайте се още сега в http://prepishi.com

Английски език

Тук ще намерите уроци по английски език , които ще Ви помогнат да владеете още по добре език + това са напълно безплатни :) - http://www.angliiskiezik.info/

Обединен детски комплекс Кюстендил

Обединен детски комплекс - Кюстендил е създаден през лятото на 2000 година. Той е правоприемник на Центъра за работа с деца (бившия Пионерски дом), Центъра за ученическо,техническо и научно творчество и Ученическата спортна школа..

Френски език

Тук ще намерите интересна и полезна информация за френския език – специфика, курсове и още интересни неща. Достъпът до сайта е напълно свободен и безплатен за всички.

Правила в българският език

Правила в българският език , които ще Ви помогнат за успешна матура! Правила в българският език , които ще Ви помогнат за успешна матура!Правила в българският език , които ще Ви помогнат за успешна матура!

Курсове по испански

Тук ще откриете полезна и много интересна информация посветена на курсовете и обучението по испански език. Какви врати Ви отваря владеенето на езика и други по темата.

Английски език

Ако имате желанието да научите нещо по-интересно свързано с английския език или искате да започнете да го изучавате, но не знаете къде посетете нашия уеб сайт и ще получите отговори.

CS-Gigabyte - Всичко за CS 1.6, сървъри под Linux

CS-Gigabyte (www.cs-gigabyte.com - са бързо развиващи се сървъри на играта Counter-Strike 1.6, сървърите ни се хостват под Linux Ubuntu и се стараем да ви предложим едни по-различни по качество сървъри.
Приятна игра на всички нови играчи!

Уроци по рисуване

Искате да се занимавате с изобразително изкуство, но не знаете към кого да се обърнете за помощ в областта? Ние сме хората, от които имате нужда. Разгледайте нашите предложения за уроци по рисуване и сме сигурни, че ще намерите това, което търсите.

Уроци за Фотошоп

Ако сте човек, който иска да се научи да използва програмата фотошоп то това е един уеб сайт, който със сигурност ще Ви бъде от полза. Тук ще научите много интересна информация по темата.

Разпространи съдържание